Montažni sistemi - Tebag, podjetje za globalni inženiring, d.o.o., Zagorje ob Savi

Pojdi na vsebino
Izdelki


                

Prednapeti  armirano betonski piloti za zabijanje za globoko temeljenje zgradb. Tipski  pravokotni presek pilotov je 40/40 cm, po naročilu so možni tudi drugačni preseki pilotov.


Montažna kletna stena je kompozit sendvič, ki ga sestavlja zunanja zaščitna plast iz vodotesnega betona v deb 5 cm, stirodur izolacija deb 2 cm in sloj izolacijskega stiropor betona deb 17 cm. Izračunani koeficient toplotne prehodnosti za opisano izvedbo k = 0,489 W/m2K. Stena je z fasadne strani izgotovljena in pripravljena za slikopleskarsko obdelavo, z druge strani pa se v primeru, da gre za bivalni prostor izvede enoslojni omet ali izdela  zapora z gips ploščo, ki se namesti po položitvi vseh ventuelnih instalacijskih vodov.


Montažni strop je  kompozit armiranega  betona visokih zmogljivosti in izolacijskega stiropor betona. Posamezni stropni elementi so širine 2,40 m, s spodnje strani so popolnoma gladki, ometavanje ni potrebno. Tipska izvedba montažnih stropnih plošč predvideva dopustno dodatno koristno obtežbo v velikosti 400 KN/m2.
Copyright©2013-2017 Tebag d.o.o. Oblikovanje in izdelava spletne strani Franci Oven
Nazaj na vsebino